Në këtë moment, Fjalor Danez - Anglisht ka një numër prej 1,715 fjalët në danez si 41,595 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 570,650 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 3,025 sot.
Tags: Fjalor Danez - Anglisht, Danez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Danez, shërbimin e përkthimit Danez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboger.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0228 / 0.0166 (18)
Mbrapsht në krye