Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Danez ka një numër prej 1,917 fjalët në gjermanisht si 6,081 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 558,342 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,960 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Danez, Gjermanisht, Danez, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Danez, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboger.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0180 / 0.0115 (18)
Mbrapsht në krye